SK Kuala Berang PDF Print E-mail
Written by MOHD FAIZAL AZMI   
Monday, 09 July 2012 05:39

 

Staf sahaja

Sepintas Lalu

Sehubungan dengan itu, Tuan/Puan dijemput hadir bagi menjayakan gotong royong yang akan diadakan. Semoga dengan kehadiran Tuan/Puan dapat melancarkan lagi majlisini. Kerjasama dan keprihatinan Tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Majlis Persaraan Pn. Hjh Fuzi Binti Awang ini diadakan bagi menghargai sumbangan dan bakti yang telah dicurahkan di sekolah ini. Di sekolah ini, beliau telah diamanahkan sebagai Guru Kanan Mata Pelajaran Sains dan Matematik. Beliau telah menjalankan tugasnya dengan penuh dedikasi dan bersungguh-sungguh dalam mendidik anak-anak bangsa.

 

Transformasi minda masyarakat dari segenap lapisan perlu dilaksanakan bagi mengatasi isu penjanaan sisa pepejal yang terus meningkat setiap tahun akibat pertambahan jumlah penduduk dan pembangunan yang semakin rancak. menyedari hakikat ini, SMK (Elit) Lembah Bidong dengan kerjasama SWCorp telah bersepakat menganjurkan Karnival iRecycle 2016. Hal ini bagi memastikan mesej pengurusan sisa pepejal dan amalan kitar semula dapat diterima oleh para pelajar, guru dan komuniti sekitar dengan lebih terancang dan berkesan akan kepentingan penjagaan kebersihan persekitaran dan membudayakan aktiviti kitar semula dalam kehidupan seharian.

Klik Sini Untuk Gambar

Kejohanan Merentas Desa ini bertujuan untuk membentuk dan melahirkan murid yang cergas, progresif dan berdaya saing demi memastikan kemenjadian murid sebagai insan yang seimbangdan harmonis dan menghargai alam sekitar. Program ini juga turut melibatkan semua muriddalam acara sukan demi melahirkan murid yang cergas dan aktif dalam bidang sukan.

Majlis Pimpinan Pelajar (MPP) memberi pengiktirafan dan semangat kepada pengawas supaya melakukan tugas yang diamanahkan oleh pihak sekolah dengan dedikasi dan penuh bertanggungjawab. Semoga dengan pelantikan ini, semua pengawas yang telah dilantik dapat menggalas dan menyempurnakan tanggungjawab untuk menguatkuasakan peraturan sekolah tanpa rasa ragu. Ucapan Perasmian akan disempurnakan oleh YDH Lt. Kol Din Izzuan bin Mahar Affandi, Pegawai Memerintah, Betalion Ke-18 RAMD (Para) Kem Sri Pantai, Seberang Takir, Terengganu.

Klik Sini Untuk Borang Jemputan

Sukacitanya dimaklumkan bahawa pihak sekolah akan mengadakan majlis tersebut. Sehubungan dengan itu, tuan/puan dijemput hadir. Semoga dengan kehadiran tuan/puan dapat melancarkan lagi majlis ini.

Klik Sini Untuk Borang Jemputan

Sukacitanya dimaklumkan bahawa SMK Lembah Bidong, Setiu akan mengadakan Majlis Pendaftaran Pelajar Tingkatan 1 2016 pada ketetapan berikut. Semoga dengan kehadiran tuan/puan dapat memeriahkan lagi majlis ini. Kerjasama dan keprihatinan tuan didahului dengan ucapan terima kasih.

Waktu Sekarang

Ulti Clocks content

Takwim Semasa

S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 1 2 3 4 5
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday667
mod_vvisit_counterYesterday1188
mod_vvisit_counterThis week667
mod_vvisit_counterLast week7564
mod_vvisit_counterThis month30111
mod_vvisit_counterLast month33528
mod_vvisit_counterAll days1474455

We have: 6 guests online
Your IP: 54.160.177.33
 , 
Today: Feb 13, 2016